Kuukauden tarjous

Untitled-1

100 digikuvaa

19,90,-

Passikuvat helposti aikaa varaamatta!

Passikuvat saat meiltä helposti ja nopeasti aikaa varaamatta. Saat itse valita parhaan otoksen, me lähetämme sen suoraan poliisin Luppa-järjestelmään. Paperiset kuvat saat mukaan 5 euron lisähintaan.

Sähköiset passikuvat poliisin järjestelmään

19,90,-

Paperiset passikuvat (6 kpl)

19,90,-

Sähköiset passikuvat poliisin järjestelmään + paperikuvat (6 kpl)

24,90,-

Muista myös:

Jokainen viisumimaa on asettanut viisumikuville hiukan erilaiset vaatimukset. Me huolehdimme, että otettu kuva varmasti vastaa kriteereitä. Annamme passi- ja viisumikuvillemme takuun: mikäli kuvaa ei jostain syystä hyväksyttäisi, otamme veloituksetta uudet.

Mikään ei pilaa täysi-ikäistymisen iloa yhtä tehokkaasti kuin kökkö kuva ajokortissa. Meillä kuvia otetaan niin monta kuin on tarvis, jotta lopputulos miellyttää asiakkaan silmää. Sellainen ei taida automaatissa onnistua?

Onko firmanne henkilökuvagalleria sekalainen seurakunta? Tee diili Zoomin kanssa, ja pian henkilökunnan kuvakavalkadi on kauniin yhtenäinen. Zoomi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, joten siellä on helppo piipahtaa kuvassa vaikka lounastauolla. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

CV:n päivittäminen saattaa olla työlästä, mutta uuden kuvan ottamisen ei tarvitse olla! Tule käymään, ja kohta sinulla on virallinen poseeraus tai rento hymykuva – tai miksei vaikka molemmat, onpahan sitten pöhinäfirmojen ja virastovirkojen hakemuksia varten omansa.

täyden palvelun kuvakauppa

Tiedostot kuviksi
helposti ja nopeasti

Laadukkaat valokuvat ja kuvatuotteet digitiedostoista jopa heti mukaan. Tiedostot voi tuoda vaikka muistitikulla tai -kortilla, puhelimessa, tabletilla tai ulkoisella kovalevyllä. Kuvat voi valita helposti itse tai osaavan henkilökuntamme opastuksella.

räätälöidyt lahjat kaikenlaisista kuvista

Laadukkaat kuvalahjat tehdään liikkeessämme käsityönä. Kuva voi olla paperikuva, digitiedosto, piirustus tai tekstiä. Tuotteet ovat valmiit noudettaviksi tilausta seuraavana päivänä. Lahjatuotteisiin voi tutustua selaamalla hinnastoa (pdf).

Asiantuntijat apunasi

Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään. Seuraamme alan trendejä ja päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Puuttuuko meiltä jokin lahjatuote, jonka olisit halunnut? Vinkkaa siitä meille!

Forum 0. krs, Mannerheimintie 20, Helsinki

ma-pe 10-20, la 10-18
forum@zoomi.fi | puh. 010 322 7700

Rewell Center 129, Ylätori, Vaasa
ma-pe 9-17, la 10-14
vaasa@zoomi.fi | puh. 010 322 7703

Seppälän Valokuvaamo
Kauppakatu 9
, Seinäjoki
ma-pe 9-17, la 9-14
seinajoki@seppalanvalokuvaamo.fi
puh. 010 322 7702

Tämän sivuston sisältö ja tekijänoikeudet kuuluvat kokonaisuudessaan Zoomi Kuvakaupat Oy:lle.